Blomsterblandinger er igen på lager

Blomsterblanding
Honningbi-fest
flerårig21,75 kr.

Blomsterblanding
Romantik
etårig17,75 kr.

Blomsterblanding
snitblomster
etårig
17,75 kr.

Frø kategorier

Her kan du se vores udvalg af frø.

Underkategorier

 • Alle frø

  Her kan du se alle frø fra vores butik.

 • Bi-venlige blomsterfrø

  Denne kategori inderholder frø, som er specielt bi-venlige. Det vil sige, at blomstene giver ekstra meget nektar, som bierne godt kan lide. Eller også blomstrer planterne i en lang periode, som gør at bierne har mulighed for at indsamle nektar i en længere periode. Husk at vælge forskellige arter af blomster, som blomstrer på forskellige tidspunkter af året, derved får bierne en længere periode at indsamle nektar i.

 • Blomsterblandinger

  I denne kategori kan du finde vores udvalg af blomsterblandinger. Der er både 1-årige og flerårige.

 • Bunddække frø

  Bunddækkeplante er stauder der dækker jorden, så ukrudtsfrø ikke får lys til at spire, og din have bliver nem at holde fri for ukrudt. Inden du planter stauderne, skal du rense jorden for ukrudt.

 • Drivhusplanter frø

  Drivhusplanter er hurtigvoksende planter, der kræver meget varme og som bedst egner sig til dyrkning i drivhus.

 • Chili frø

  Denne kategori indeholder et stort udvalg af chili frø. Chili findes i mange varianter, både i sorte og styrke.

 • Exotiske planter

  Her finder du vores spændende udvalg af frø til exotiske plater.

 • Grønsager frø

  Der er både gamle og nye sorter af grønsager. Der er ikke noget bedre end, at dyrke og høste egen grønsager. Hjemmelavede grøntsager smager ganske enkelt bedre og er mere frisk end dem, der kan købes i supermarkedet.

 • Krydderurter frø

  Bredt udvalg af krydderurter. Mange af krydderurterne er også meget elsket af bier og sommerfugle. Krydderurter er helt uundværlig i madlavningen.

 • Mikrogrønt

  Mikrogrønt er et ret nyt begreb i det danske køkken. Begrebet mikrogrønt dækker planter fra kimbladsstadiet og indtil de har fået det første hold rigtige blade.

  Mikrogrønt kan dyrkes hele året.

  Mikrogrønt ser bare godt ud, og tilføjer farve og tekstur til enhver ret. Drys dem på din rugbrødsmad, put dem i suppen, eller drys det på hovedretten. De indeholder virkeligt meget smag, så bare et lille drys vil pifte din yndlingsret gevaldigt op og give dig et ordentligt skud vitaminer og mineraler.

  Du kan også bruge dem i juice, smoothies og salater fordi det er en super nem måde at pifte disse op med gode, sunde, ægte vitaminer.

  Mikrogrønt giver dig et tilskud af vitaminer og mineraler som f.eks. krom, jern, fluor, jod, kalium, calcium, kobber, mangan, magnesiumnatrium, fosfor og zink. og en masse enzymer og så er de nemme at dyrke.

 • Potteplanter

  Denne kategori indeholder kompakte drivhus planter, hvor deres egenskab er ens, uanset om de fremdrives i et drivhus eller i en vindueskarm. Deres kompakthed og højde gør, at de også er velegnet til at kunne stå i en vindueskarm eller i en vinterhave, hvis den er syd- eller vestvendt. For de fleste planter gælder, at de trives bedst i en selvvandings potte, da de optager vand fra bunden af. Derudover indeholder kategorien planter, der udelukkende kan fremavles i en potte. Det er kun få af disse planter, hvor det er nødvendigt at opbinde, da frugterne er så tunge, at de gør at planten knækker grenene.

 • Slyngplanter frø

  Denne kategori indeholder frø til slyngplanter. Slyngplanter er en plante, der gerne vil klatre op ad en væg eller espalier.

 • Sommerblomster frø

  Sommerblomster er hurtigvoksende planter, der hurtigt udfylder et blomsterbed. De lever som regel kun et år. Disse planter er meget blomsterrige og vil ofte blomstre over en meget lang periode. De gør sig godt i store og små haver, i havens krukker samt i altankasser og ampler.

 • Stauder frø

  Stauder er betegnelsen for en urteagtig, flerårig plante. De blomstre gennem sommeren og visner ned om efteråret. De kan også være stedsegrønne. De blomstrende stauder får haven til at fremstå fra sin mest indbydende og farvestrålende side.

 • Træer og buske

  I denne kategori finder du spændende træer og buske.

Ingen produkter tilgængelige endnu

Hold øje! Flere produkter vil blive vist her efterhånden som de bliver tilføjet.